Kleinere, slimmere kernbommen? Ho maar!

Amerika wil kleinere kernbommen maken. Rusland heeft ze reeds!

Je zal denken, een president uit de tweeëntwintigste eeuw kijkt niet naar wat er bij ons gebeurd anno 2018, maar dat klopt niet.

Ik volg ook jullie nieuws, tenminste, mijn adviseur brengt me elke ochtend een samenvatting van wat nieuwswaardig is.  Zoals dus het nieuws  dat jullie huidige president van Amerika plannen heeft om kleinere kernwapens te gaan maken om de 7000 verouderde kernkoppen te vervangen.  En intussen blijkt dat Rusland die reeds heeft, sneller, onopspoorbaar, onpakbaar, en overal inzetbaar.

Laat één ding duidelijk zijn. Een kernwapen is nooit ‘klein’ en is nooit ‘slim’. Het is wel het begin van een nieuwe Koude Oorlog. Rusland en China kunnen niet achterblijven, want dan verbreekt dat het ‘status quo’.
En wat doet jullie NATO? En wat doet Europa…

Rusland wint alvast de prijs voor de mooiste benamingen van hun nieuwe massavernietigingswapens: de ‘Avangard’, de ‘Kinzjal’ en de ‘Sarmat’

Denk nu even goed na. Als Amerika of Rusland die dingen op korte termijn echt hadden willen inzetten dan hadden jullie deze berichten heus niet in de krant te lezen gekregen. Er rest jullie dus nog wel wat respijt. Maar de tijd om te handelen is NU!

Want,  àls ze worden ingezet, die grotere of die kleinere, die slimmere of die dommere atoombommen dan is dat meteen het einde van de planeet zoals jullie ze nu kennen. En dan komen jullie met een ‘smak’ terecht in mijn wereld.  Ik wens het jullie niet toe. Mijn verhaal, ‘Een soort Atlantis’, begint inderdaad met de beschrijving van hoe de oorlog met die ‘slimme’ bommen afloopt. Ik kan slechts hopen dat jullie, ‘de mensheid’ van de 21st eeuw deze waanzin tijdig kunnen tegenhouden.energy bow

Er is hoop en er is een toekomst. Jullie bepalen hoe die toekomst er zal uitzien. Eén ding staat vast, ook in de toekomst blijft er nog ontzettend veel werk aan de winkel.

Ik moet dus dringend weer aan de slag.
Presidentiële groeten,

Daryl Dewitt, President van Eurazië
2184

Royalty free pictures at Pexel.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s